- Kalfshaas prijs per 100 gram
De kalfshaas is het zachtste deel van het kalf. De kalfshaas ligt onder de lendenwervels (de rug) van het kalf. Het is een spier die niet of nauwelijks wordt gebruikt en daardoor is dit het meest malse stukje vlees van de kalf.
€ 4,75 - Kalfs entrecote prijs per 100 gram
Kalfs Entrecote
Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het…€ 3,35 - Kalfs Ossobuco prijs per 100 gram beschikbaar vanaf 300 gram
Kalfs Ossobuco of Kalfsschenkel (beschikbaar vanaf 300 gram)
Kalfsschenkel is het bovenbeen van een kalf. De combinatie van vlees, been en merg maakt het vlees uitermate geschikt om soep van te trekken. De kalfsschenkel is…€ 4,00 - Kalfsgehakt prijs per 100 gram beschikbaar vanaf 500 gram
Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet. Is erg delicaat van smaak.
€ 1,35 - Kalfszwezerik prijs per 100 gram
Kalfszwezerik
Een kalfszwezerik is een van het kalf afkomstig orgaan, dat ook wel de thymus genoemd wordt. Het wordt door liefhebbers van orgaanvlees als een delicatesse beschouwd.
De thymus of zwezerik is een orgaan, een klier.…€ 4,75