Sorteer op
  • Rib-eye Premium prijs per 100 gram
    Rib-eye Premium prijs per 100 gram

    Rib-eye Premium

    Rib-eye premium is een van de beste steak, vanwege de hoge graad van marmering in het vlees die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.

    € 3,35
  • Côte de Boeuf prijs per 100 gram
    Côte de Boeuf prijs per 100 gram

    Côte de Boeuf

    Côte de Boeuf komt van de laatste zes ribben van het rund, dat ook wel Rib Rack wordt genoemd. Het vlees zit aan de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het vlees is zachter dan dat van de lende. Dit komt…

    € 2,55
  • Runderstaartstuk prijs per 100 gram
    Runderstaartstuk prijs per 100 gram

    Runderstaartstuk

    Mooi stuk rundvlees, met een dikke vetrand. Runderstaartstuk is het makkelijkste stukje vlees van de rund. Het is een soort rosbief maar dan met een dikke rand vet. Deze laag vet aan het vlees zorgt voor een…

    € 1,75
  • Bavette prijs per 100 gram
    Bavette prijs per 100 gram

    Bavette

    Bavette, Vanglap of vinkelap is een vorm van mager rundvlees.

    Het is de dikke rand vlees in de vang van de koe. Het vlees heeft een lange, grove draad. Zeker indien afkomstig van melkkoeien, wordt het in Nederlandse…

    € 2,75
  • Tomahawk prijs per 100 gram
    Tomahawk prijs per 100 gram

    Tomahawk (Beschikbaar vanaf 1000 gram)

    Een tomahawk is hetzelfde als een rib eye maar dan met een lang stuk bot er aan.

    Rib eye of rib-eye steak is rundvlees afkomstig van de rib van een rund, maar zonder het bot. Het wordt…

    € 3,35
  • Shortribs prijs per 100 gram
    Shortribs prijs per 100 gram

    Shortribs (beschikbaar vanaf 800 gram)

    Shortribs zijn een stuk rundvlees dat komt van de borst, klauwplaat, plaat of ribben van het rund. Ze bestaan ​​uit een kort deel van het ribbot, dat wordt bedekt door vlees dat in dikte…

    € 1,58
  • Procureur prijs per 100 gram
    Procureur prijs per 100 gram

    De procureur is de varkensnek zonder been.

    De nek is - met been - beter bekend als het deel van het varken waar de slager schouder- en halskarbonaden van hakt. De procureur wordt vaak gebruikt als mals en sappig braadstuk of om…

    € 0,95
  • Varkensfiletrollade prijs per 100 gram vanaf 500 gram
    Varkensfiletrollade prijs per 100 gram vanaf 500 gram

    Varkensfillet rollade gewicht van de rollade vanaf 500 gram

    Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid.

    Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt…

    € 1,20
  • Varkensschouderrollade prijs per 100 gram afname vanaf 500 gram
    Varkensschouderrollade prijs per 100 gram afname vanaf 500 gram

    De Varkensschouderrollade afname vanaf 500 gram

    De Varkensschouderrollade wordt gemaakt van de varkensschouder. Het vlees daarvan is meestal wat donkerder. De rollade krijgt vorm met behulp van een net: de losse delen van de…

    € 1,20
  • aanbieding

    Lamsrack vanaf 500 gram prijs per 100 gram € 3,00
    Lamsrack vanaf 500 gram prijs per 100 gram € 3,00

    Lamsrack gewichte vanaf 500 gram per rack

    Het vlees van een lam is afkomstig van dieren die tussen een maand en een jaar oud zijn, met een gewicht van 5,5 tot 30 kg (na slacht). Dit vlees is in het algemeen malser dan dat van…

    € 3,50 € 3,00
  • aanbieding

    Lamsbout zonder been prijs per 100 gram
    Lamsbout zonder been prijs per 100 gram

    Lamsbout zonder been

    Het vlees van een lam is afkomstig van dieren die tussen een maand en een jaar oud zijn, met een gewicht van 5,5 tot 30 kg (na slacht). Dit vlees is in het algemeen malser dan dat van oudere schapen. Vlees…

    € 2,05 € 1,75
  • Kalfsfricandeau prijs per 100 gram
    Kalfsfricandeau prijs per 100 gram

    Kalfsfricandeau

    Mager en mals vlees afkomstig van de bovenbil van kalveren.

    € 2,75
  • Kalfs entrecote prijs per 100 gram
    Kalfs entrecote prijs per 100 gram

    Kalfs Entrecote

    Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.

    Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het…

    € 2,99
  • Kalfssukade prijs per 100 gram

Groot vlees

© 2020 - 2021 Stefo La Boucherie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel