- Rib-eye Premium prijs per 100 gram
Rib-eye Premium
Rib-eye premium is een van de beste steak, vanwege de hoge graad van marmering in het vlees die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.€ 3,65 - Côte de Boeuf prijs per 100 gram vanaf 500 gram prijs per 100 gram 3,50
Côte de Boeuf
bestelbaar vanaf 500 gram
Côte de Boeuf komt van de laatste zes ribben van het rund, dat ook wel Rib Rack wordt genoemd. Het vlees zit aan de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het vlees is zachter dan…€ 3,50 - Runderstaartstuk prijs per 100 gram 1,85 vanaf 500 gram beschikbaar
Runderstaartstuk
Mooi stuk rundvlees, met een dikke vetrand. Runderstaartstuk is het makkelijkste stukje vlees van de rund. Het is een soort rosbief maar dan met een dikke rand vet. Deze laag vet aan het vlees zorgt voor een…€ 1,85 - Bavette prijs per 100 gram
Bavette
Bavette, Vanglap of vinkelap is een vorm van mager rundvlees.
Het is de dikke rand vlees in de vang van de koe. Het vlees heeft een lange, grove draad. Zeker indien afkomstig van melkkoeien, wordt het in Nederlandse…€ 4,63 - Tomahawk prijs per kilo
Tomahawk (Beschikbaar vanaf 1000 gram)
Een tomahawk is hetzelfde als een rib eye maar dan met een lang stuk bot er aan.
Rib eye of rib-eye steak is rundvlees afkomstig van de rib van een rund, maar zonder het bot. Het wordt…€ 38,50 - Shortribs prijs per 100 gram (beschikbaar vanaf 1 kilo)
Shortribs (beschikbaar vanaf 1000 gram)
Shortribs zijn een stuk rundvlees dat komt van de borst, klauwplaat, plaat of ribben van het rund. Ze bestaan uit een kort deel van het ribbot, dat wordt bedekt door vlees dat in…€ 1,75 - Procureur prijs per 100 gram
De procureur is de varkensnek zonder been.
De nek is - met been - beter bekend als het deel van het varken waar de slager schouder- en halskarbonaden van hakt. De procureur wordt vaak gebruikt als mals en sappig braadstuk of om…€ 0,95 - Varkensfiletrollade prijs per 100 gram vanaf 500 gram
Varkensfillet rollade gewicht van de rollade vanaf 500 gram
Rollade is een gerecht waarbij verschillende gekruide plakken vlees om elkaar heen worden gedraaid.
Om de rollade bij elkaar te houden, wordt een touwtje gebruikt…€ 1,35 - Varkensschouderrollade prijs per 100 gram afname vanaf 500 gram
De Varkensschouderrollade afname vanaf 500 gram
De Varkensschouderrollade wordt gemaakt van de varkensschouder. Het vlees daarvan is meestal wat donkerder. De rollade krijgt vorm met behulp van een net: de losse delen van de…€ 1,20 - Lamsrack vanaf 500 gram prijs per 100 gram € 3,75
Lamsrack gewichte vanaf 500 gram per rack
Het vlees van een lam is afkomstig van dieren die tussen een maand en een jaar oud zijn, met een gewicht van 5,5 tot 30 kg (na slacht). Dit vlees is in het algemeen malser dan dat van…€ 4,95 - Lamsbout zonder been prijs per 100 gram
Lamsbout zonder been
Het vlees van een lam is afkomstig van dieren die tussen een maand en een jaar oud zijn, met een gewicht van 5,5 tot 30 kg (na slacht). Dit vlees is in het algemeen malser dan dat van oudere schapen. Vlees…€ 2,60 - Kalfs entrecote prijs per 100 gram
Kalfs Entrecote
Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het…€ 3,35