- Runderriblap per kilo 15,45
Runderlappen
Runderlappen worden meestal gestoofd, hoewel bijvoorbeeld sukadevlees van runderen met een uitstekende kwaliteit ook goed en smakelijk rood gebakken kan worden.€ 1,55 - Sukadelappen prijs per kilo 15,95
Sukade
Sukade is een deel van het rund dat doorgaans in de stoofpot verdwijnt, maar van de juiste kwaliteit en ontzeend kan het dus ook een perfecte biefstuk opleveren.€ 1,60 - Rib-eye Premium prijs per 100 gram
Rib-eye Premium
Rib-eye premium is een van de beste steak, vanwege de hoge graad van marmering in het vlees die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.€ 3,65 - Entrecote prijs per 100 gram
Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund.…€ 2,95 - Côte de Boeuf prijs per 100 gram vanaf 500 gram prijs per 100 gram 3,50
Côte de Boeuf
bestelbaar vanaf 500 gram
Côte de Boeuf komt van de laatste zes ribben van het rund, dat ook wel Rib Rack wordt genoemd. Het vlees zit aan de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het vlees is zachter dan…€ 3,50 - Tournedos prijs per 100 gram 5,65
Tournedos
De Ossenhaas ook wel runderhaas genoemd is de benaming voor een deel van de lende (rug) van het rund. Aangezien dit vleesdeel altijd uit het rund wordt gesneden en slechts zelden uit een gecastreerde stier of os (rund),…€ 5,65 - Runderkogel prijs per 100 gram
De Runderkogel
De Runderkogel is malser dan een gewone biefstuk omdat deze gesneden wordt van de kogel van de bovenbil van het rund. In dit deel van het rund zitten minder spieren. Zeer geschikt om kort en heel heet te bakken of…€ 2,65 - Rundertartaar prijs per 100 gram
Rundertartaar
Rundertartaar is fijngehakt rundvlees, in principe biefstuk (ook wel rundertartaar of Duitse biefstuk).Fijngehakt rundvlees zou voor het eerst als gerecht zijn omschreven in de roman Michael Strogoff, de koerier van…€ 1,75 - Runderstaartstuk prijs per 100 gram 1,85 vanaf 500 gram beschikbaar
Runderstaartstuk
Mooi stuk rundvlees, met een dikke vetrand. Runderstaartstuk is het makkelijkste stukje vlees van de rund. Het is een soort rosbief maar dan met een dikke rand vet. Deze laag vet aan het vlees zorgt voor een…€ 1,85 - Schenkel prijs per 100 gram
Schenkel (vanaf 200 gram)
Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een…€ 1,10 - Ossenhaaspuntjes prijs per 100 gram
Ossenhaas puntjes
De ossenhaas ook wel runderhaas genoemd is de benaming voor een deel van de lende (rug) van het rund. Aangezien dit vleesdeel altijd uit het rund wordt gesneden en slechts zelden uit een gecastreerde stier of os…€ 2,45 - Runderbraadworst prijs per 100 gram
Runderbraadworst
Een braadworst (Duits: Bratwurst) is een soort worst gemaakt van varkens-, rund- of kalfsvlees. Een braadworst is geschikt om in een pan te braden of op een barbecue te grillen. Braadworsten worden opgestopt in…€ 1,43 - Bavette prijs per 100 gram
Bavette
Bavette, Vanglap of vinkelap is een vorm van mager rundvlees.
Het is de dikke rand vlees in de vang van de koe. Het vlees heeft een lange, grove draad. Zeker indien afkomstig van melkkoeien, wordt het in Nederlandse…€ 4,63
Rund
Rundvlees
Is de verzamelnaam van vlees van de koe, stier of os. Rundvlees kenmerkt zich doot een sappige en rode vleessoort.
Rundvlees valt op zeer veel verschillende soorten te bereiden van bakken, tot grillen tot stoven.