- Rib-eye Premium prijs per 100 gram
Rib-eye Premium
Rib-eye premium is een van de beste steak, vanwege de hoge graad van marmering in het vlees die de smaakpapillen verrast met een ongekende sappigheid.€ 3,65 - Entrecote prijs per 100 gram
Entrecote is een premium gesneden stuk rundvlees van de dunne lende en heeft een klein vetrandje.
Entrecote betekent letterlijk vertaald 'tussen de ribben' en werd traditioneel dan ook gesneden uit het ribgedeelte van het rund.…€ 2,95 - Côte de Boeuf prijs per 100 gram vanaf 500 gram prijs per 100 gram 3,50
Côte de Boeuf
bestelbaar vanaf 500 gram
Côte de Boeuf komt van de laatste zes ribben van het rund, dat ook wel Rib Rack wordt genoemd. Het vlees zit aan de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het vlees is zachter dan…€ 3,50 - Tournedos prijs per 100 gram 5,65
Tournedos
De Ossenhaas ook wel runderhaas genoemd is de benaming voor een deel van de lende (rug) van het rund. Aangezien dit vleesdeel altijd uit het rund wordt gesneden en slechts zelden uit een gecastreerde stier of os (rund),…€ 5,65 - Runderstaartstuk prijs per 100 gram 1,85 vanaf 500 gram beschikbaar
Runderstaartstuk
Mooi stuk rundvlees, met een dikke vetrand. Runderstaartstuk is het makkelijkste stukje vlees van de rund. Het is een soort rosbief maar dan met een dikke rand vet. Deze laag vet aan het vlees zorgt voor een…€ 1,85 - Bavette prijs per 100 gram
Bavette
Bavette, Vanglap of vinkelap is een vorm van mager rundvlees.
Het is de dikke rand vlees in de vang van de koe. Het vlees heeft een lange, grove draad. Zeker indien afkomstig van melkkoeien, wordt het in Nederlandse…€ 4,63 - Tomahawk prijs per kilo
Tomahawk (Beschikbaar vanaf 1000 gram)
Een tomahawk is hetzelfde als een rib eye maar dan met een lang stuk bot er aan.
Rib eye of rib-eye steak is rundvlees afkomstig van de rib van een rund, maar zonder het bot. Het wordt…€ 38,50 - Shortribs prijs per 100 gram (beschikbaar vanaf 1 kilo)
Shortribs (beschikbaar vanaf 1000 gram)
Shortribs zijn een stuk rundvlees dat komt van de borst, klauwplaat, plaat of ribben van het rund. Ze bestaan uit een kort deel van het ribbot, dat wordt bedekt door vlees dat in…€ 1,68 - Black Angus burger prijs per 100 gram (niet gekruid)
Een Angus-burger is een hamburger gemaakt van rundvlees van Angus-runderen . De naam Angus burger wordt door verschillende fastfood-hamburgerketens gebruikt voor een of meer "premium" hamburgers; het behoort echter niet toe aan…
€ 2,25 - wagyu burgers prijs per 100 gram
Een wagyu (Japans: 和牛, wagyū) is een van oorsprong Japans runderras, dat bekend is vanwege het zeer exclusieve en smakelijke rundvlees. Wagyuvlees is dan ook erg kostbaar.
Wa is een Oudjapanse verwijzing naar het land Japan,…€ 2,25 - Procureur prijs per 100 gram
De procureur is de varkensnek zonder been.
De nek is - met been - beter bekend als het deel van het varken waar de slager schouder- en halskarbonaden van hakt. De procureur wordt vaak gebruikt als mals en sappig braadstuk of om…€ 0,95 - Spare-Ribs rauw prijs en afname per 1 kilo
Spareribs (En: spare ribs, magere ribbetjes) is een vleesgerecht van geroosterd vlees aan varkensribben.
Dit gerecht wordt over de gehele wereld gegeten. Het zijn de goedkoopste delen van varkensribben, afkomstig van onder de…€ 10,50 - Spare-Ribs gegaard prijs per 100 gram beschikbaar vanaf 500 gram
Spareribs (En: spare ribs, magere ribbetjes) is een vleesgerecht van geroosterd vlees aan varkensribben.
Dit gerecht wordt over de gehele wereld gegeten. Het zijn de goedkoopste delen van varkensribben, afkomstig van onder de…€ 1,70 - BBQ-worst prijs per 100 gram
BBQ Worst
Een braadworst (Duits: Bratwurst) is een soort worst gemaakt van varkens-, rund- of kalfsvlees. Een braadworst is geschikt om in een pan te braden of op een barbecue te grillen. Braadworsten worden opgestopt in…€ 1,50 - Varkenshaas saté prijs per 100 gram
Varkenshaas saté
Varkenshaas is de meest malse spier van het varken, die zich in de rug van een varken bevindt. Het is een schuin toelopend stukje vlees.
Hij bestaat uit een kop, een dik gedeelte en een relatief dun uiteinde.…€ 1,85